Executive Search

Executive Search
Bij een openstaande sleutelpositie binnen het hoger kader van het bedrijf is de mate van vertrouwelijkheid en integriteit vaak van groot belang. Voorkomen van onrust binnen de eigen organisatie en/of bij klanten en leveranciers bij het voorgenomen vertrek van de huidige functionaris is de reden om weinig tot geen aandacht in on- en off-line media hieraan te geven.

Proces
Het in kaart brengen van de markt en actief zoeken en benaderen van kandidaten in alle vertrouwelijkheid en zonder hulp van media uitingen is een deel van de route – een intensief en belangrijk deel – voor een succesvolle invulling.

Ervaring
Wenk Recruitment & Executive Search voert dit proces uit mede op basis van jarenlange ervaring, marktkennis, searchtools, haar uitgebreide netwerk en kennis van het bedrijfsleven van binnenuit. Ook als zichtbaarheid van de openstaande positie geen punt is, blijft dit proces essentieel onderdeel uitmaken van de totale procedure.

Op maat
Executive search is geen standaard proces. Elk verzoek van u op dit gebied wordt door Wenk Recruitment & Executive Search als nieuwe uitdaging aangegaan. We gaan voor de beste aanpak, op maat, samen met u.