Interim Management

Interim Management
Wenk Recruitment & Executive Search helpt u met de dienst ‘Interim Management’ een tijdelijke capaciteitsvraag op management of hoog specialistisch niveau in te vullen. Ons uitgebreid netwerk stelt ons in staat snel één of meerdere interim managers aan u voor te leggen met de specifiek benodigde ervaring.

Redenen
Interim Management wordt om uiteenlopende redenen ingezet. Een sleutelpositie die door onverwachte omstandigheden tijdelijk niet (meer) bezet is, ontbreken van hoog specialistische kennis en ervaring – vaak eenmalig benodigd (cultuur verandering, business improvement, reorganisatie, ….) -, voor stevige projecten (opzetten nieuwe fabriek, implementatie warehouse management systeem, ….) of bijvoorbeeld te weinig capaciteit door plotselinge sterke groei.

Periodiek contact
Wenk Recruitment & Executive Search vult niet alleen voor u de tijdelijke specialistische capaciteitsvraag in, wij blijven tijdens de uitvoering van de opdracht ook periodiek contact houden met u en de interim manager over de voortgang. En wanneer omstandigheden onverwachts veranderen – een organisatie en haar omgeving blijven tenslotte altijd in beweging – gaan wij in goed overleg na waar aanpassingen mogelijk en noodzakelijk zijn.

Overweging
Wij denken actief met u mee over de voor- en nadelen van de inzet van tijdelijke specialistische capaciteit. Interim managers en interim specialisten zijn niet goedkoop, maar leveren soms meer op dan u verwacht. Op sommige momenten meer dan de moeite waard te overwegen.