Recruitment

Recruitment
Wenk Recruitment & Executive Search helpt u bij de werving en selectie van de juiste kandidaten voor openstaande HBO/WO posities binnen uw bedrijf. Specifiek zijn wij gericht op de Food, FMCG en Process Industrie. Wij hebben dan ook uitgebreide kennis van de functies binnen uw sector.

Profiel
Door jarenlange ervaring bij productiebedrijven begrijpen wij de aanwezige dynamiek, herkennen wij de cultuur en zien wij spannende uitdagingen – tijdig leveren, invullen capaciteit, zorgen voor kwaliteit, inbedden van veiligheid, investeren in robotisering, lean projecten of op andere gebieden – telkens weer terugkeren. Met deze kennis kunnen wij actief sparren. Samen met u ontwikkelen wij een scherp profiel voor de vacature.

Resultaat
De krappe arbeidsmarkt ‘duwt’ recruitment steeds meer naar een soortgelijk proces als bij executive search. Naast de eventuele inzet van media is ook het actief zoeken en benaderen van kandidaten een must. Het resultaat van dit intensieve en specialistische proces zijn potentiële kandidaten met interesse voor de openstaande positie bij uw bedrijf.

Geslaagd
Wenk Recruitment & Executive Search begeleidt de procedure van begin tot het eind, afgestemd op uw wensen. Wij houden daarbij nauw contact met beide partijen, ook na het zetten van de handtekening. Waar mogelijk en wenselijk ondersteunen wij het proces van onboarden. Het ultieme doel: een geslaagde startperiode.