Rob Wickenhagen

Rob Wickenhagen
Rob Wickenhagen is Algemeen Directeur van Wenk Recruitment & Executive Search en is verantwoordelijk voor het aangaan en invullen van de opdrachten.

Werkervaring
Jarenlang bekleedt Rob managementposities binnen het bedrijfsleven. Na zijn universitaire studie Wis- en Natuurkunde start hij in de touroperating. Na enkele jaren maakt hij bewust een switch naar de ICT – naar de functionele proceskant -, volgt aanvullende bedrijfskundige studies en werkt achtereenvolgens bij een groothandel, productiebedrijf en ecommerce bedrijf op Management en Directie posities.

Ondernemerschap
In 2006 krijgt Rob de kans samen met 2 partners een eigen onderneming te starten. Zijn plezier in motiveren en ontwikkelen van mensen leidt tot de oprichting van Seniorstaff, een werving- en selectiebureau gericht op posities voor hoger opgeleide en ervaren professionals.

In 2011 verkoopt hij Seniorstaff en blijft tot augustus 2018 als Senior Consultant verbonden aan het bedrijf. Seniorstaff is inmiddels omgedoopt naar Louter Recruitment met een totale focus op de Food industrie. Het eigen ondernemerschap trekt opnieuw: Wenk Recruitment & Executive Search wordt opgericht.

Sparringpartner
Aansturen van teams en managen van talrijke veranderingsprojecten zorgen voor uitgebreide kennis van bedrijfsprocessen – van logistiek en productie tot en met hr en finance -, en voor ervaring met organisatie overviews en visie ontwikkeling. Maar bovenal voor brede ervaring in omgaan en werken met mensen. Samen met zijn kennis en kunde op het vlak van recruitment en executive search, maken van hem een zeer waardevolle sparringpartner voor opdrachtgever én kandidaat.

Houding
‘Behandel je medewerker, zoals je zelf behandeld wilt worden’. Deze houding trekt hij ook door naar klanten, kandidaten en leveranciers.
Empathisch, betrouwbaar, betrokken, oprecht en transparant.

Contact
Rob is bereikbaar op: 06-53392272, natuurlijk is een email ook prima: rob@wenkrecruitment.nl