Wie zijn wij

Wenk Recruitment & Executive Search
Wenk Recruitment & Executive Search richt zich met haar dienstenpakket – executive search, recruitment en interim management – op de sleutelposities binnen de Food, FMCG en Process Industry. Specifiek voor de MKB/MKB+ bedrijven in Nederland.

Kennis en passie
De keuze voor deze industrieën zit niet alleen in de brede aanwezige kennis van de branches maar misschien nog meer in onze passie voor deze uitdagende en dynamische omgevingen.

Optimale bezetting, passende baan
Duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit, robotisering, circulaire economie, lean en talloze andere zaken zorgen voor een hoge mate van veranderingsdynamiek. Enorme uitdagingen, zeker ook voor het MKB/MKB+ waarbij een optimale bezetting van sleutelposities wezenlijk het verschil maakt.

Wat is optimaal? Waar vind ik als werkgever de juiste man of vrouw? En waar vind ik als kandidaat de best passende baan? Met het antwoord op deze vragen ondersteunen wij u met advies en invulling. Waar nodig, van begin tot het eind.

Passen wij bij u?
Wenk Recruitment & Executive Search staat vooral voor mensenwerk, klankborden, contact en maatwerk. Met als doel een hoogstaande kwalitatieve invulling van uw vraag.

Maatwerk omdat elk bedrijf, elke sleutelpositie en elke kandidaat specifieke wensen en kenmerken heeft. Hoe gaan wij met elkaar om, welke stappen zetten wij in het totale proces, met wie gaan we praten, welke afspraken maken wij? Transparantie in het hele proces vinden wij een groot goed.

Om te ontdekken wat de specifieke bijzonderheden zijn – zoals onder andere visie, richting, organisatie, cultuur, uitdagingen, wensen – steken wij veel energie in het contact met alle belanghebbenden.

Mede door uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven van binnenuit is ons inlevingsvermogen hoog. Zowel bij u als opdrachtgever als met u als kandidaat. Klankborden vinden wij essentieel in het gehele proces. U treft in ons een kritische partner – uiteraard vanuit een positieve insteek – die actief en pragmatisch met u meedenkt.

Waarom een overstap, wat is de ambitie, hoe motiveert u mensen, past de cultuur bij u, kunt u het bedrijf vooruit helpen, past u in het profiel, waardoor krijgt u energie? Vragen, vragen en nog eens vragen. Levens- en werkervaring is essentieel voor de antwoorden. Mensenwerk.

Tot slot
Uiteraard hebben wij een groot netwerk, hebben wij jarenlange ervaring in recruitment en is garantie onderdeel van de afspraken. Mensenwerk, klankborden, contact en maatwerk. Onze extra toegevoegde waarde.